Bewegen & bewogen worden.

In de dansimprovisaties gaan we op zoek naar de kracht, de eenvoud en de essentie van je eigen lichaam.
Je ontdekt jouw bewegingsmogelijkheden en ontwikkelt je eigen expressie. Het gaat er niet om hoe je danst, maar dát je danst.

Je volgt de muziek, de beweging van een ander, je eigen ritme of je lichaam die een bepaalde richting opgaat. Als vanzelf ontstaat je dans, je eigen tempo, je eigen verhaal.

Dansimprovisatie doe je met je ogen open of je ogen dicht, samen en alleen. Door te variëren met de basis elementen tijd, kracht en ruimte krijgt de dans telkens een andere intensiteit, een nieuwe betekenis.

Bewegen of bewogen worden..dat is de vraag!

Dans je mee?

maandelijkse dansimprovisatie-avonden

Elke eerste vrijdag van de maand dansen we in Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden.

Na een paar jaar de avond te begeleiden had ik zin als deelnemer gewoon mee te dansen. De avonden worden sinds begin 2019 wisselend door een aantal deelnemers uit de kerngroep voorbereid. Je wordt verrast met bewegingsopdrachten en beleeft momenten van speelsheid, kracht, humor, ontroering en nog veel meer… Er ontstaat variatie, inspiratie en plezier. Het bevalt zo goed dat we nu nieuwe deelnemers verwelkomen. Zin om mee te dansen? Zoek je een plek om te bewegen in een ongedwongen sfeer? Kom deelnemen aan de dansimprovisaties van dansliefhebbers DANZOOI. Je ontdekt jouw bewegingsmogelijkheden, ontwikkelt je eigen expressie. 5 euro per avond. Losse deelname. 

Kom een keer mee dansen om te kijken of het iets voor je is!

 Ga terug naar Aanbod